Szymon Dembiński - autyzm, wymaga wielu terapii

Szymon jest wesołym 4-letnim chłopcem, u którego 2 lata temu zdiagnozowano autyzm dziecięcy, opóźniony rozwój mowy i nadwrażliwość sensoryczną.
Chodzi do przedszkola integracyjnego, gdzie ma na miejscu różne terapie wspomagające jego rozwój. Oprócz tego jeździmy z nim na terapię doświadczania światła, z której ma dużo radości. Po konsultacji z neurologiem zdecydowaliśmy się także na leczenie farmakologiczne, które niestety jest bardzo kosztowne.
Patrząc wstecz, widzimy, że jest coraz lepiej. Terapie i praca w domu dużo dają, ale jeszcze sporo pracy przed nami. Szymon jest bardziej kontaktowy niż rok temu, ale nadal nie mówi "sam z siebie", nie odpowiada na pytania i nie zadaje pytań. Obecnie najbardziej zależy nam na rozwoju jego mowy.
Prosimy o wsparcie, co pozwoli nam sfinansować leki, badania, rehabilitację oraz turnus terapeutyczny. Każda złotówka przybliży Szymona do pełnego zdrowia.
Rodzice Szymona

Przekaż darowiznę

Prosimy o dokonywanie nawet drobnych wpłat na konto:

Fundacja Krystyny Ciołkosz Za Szybą,
Al.Armii Krajowej 10b/3; 50-541 Wrocław
Nr konta: 91 1090 1522 0000 0001 0508 2692
Tytułem: „Rehabilitacja i leczenie Szymona Dembińskiego”

Przekaż 1% podatku

Nr KRS: 0000252666

CEL SZCZEGÓŁOWY: Szymon Dembiński

Każdego roku Fundacji udaje się pomóc niepełnosprawnym dzieciom z całej Polski. Dzięki ofiarności darczyńców możemy zaspokoić potrzeby naszych Podopiecznych.

W ich imieniu pragniemy gorąco podziękować wszystkim, którzy przekazali darowizny pieniężne na konto Fundacji. Zrobiliście dla naszych Podopiecznych bardzo wiele. Wraz z nimi jesteśmy wdzięczni za każdą przekazaną złotówkę. Pomoc na rzecz Dzieci autystycznych jest nieoceniona. Dziękujemy!